Testimonials

Pierre Wolfs (directeur DJ Diagonal)

Ik ben sinds 2011 naar volle tevredenheid klant van Wiegers + Partners.  Wat mij betreft een echt financiële administratiekantoor van de 21ste eeuw. Correspondentie loopt via de Cloud, zowel via internet als mobiel. Gekoppeld aan een proactieve en persoonlijke touch. Kernwoorden: prettig, makkelijk, snel, transparant en betrouwbaar.

Cees Wijnnobel, directeur VEA (vereniging van erkende reclame advies bureaus)

Wiegers + Partners werkt voor de VEA sinds 2009 en in die korte tijd hebben ze zich bewezen als adequate probleem-oplosser en accuraat administratiekantoor. –

Inigo Menssink (directeur Firm United Creation and Production)

Ronald Wiegers is de enige financiële man die ik ken, die van de hoed tot de rand weet wat er binnen het reclamebureau speelt

Helen Faase (directeur BVA)

Wij werken nu ruim een jaar met Wiegers + Partners en zijn zeer tevreden over de samenwerking. Ronald Wiegers is een prettige, kundige persoon die meedenkt, flexibel is en snel schakelt.

Stan van Elderen (directeur Atlas psychologen praktijk)

Wiegers + Partners heeft goed begrepen dat administratieve processen grotendeels te standaardiseren zijn en een MKB’er geen ingewikkelde constructies en langdurige adviestrajecten nodig heeft. Dat maakt de administratie eenvoudig, inzichtelijk en levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

Gerda Wiegers (directeur Pracht aankoopmakelaars)

Wiegers + Partners biedt een dienstverlening die helemaal past in mijn wijze van werken als NVM- makelaarskantoor. Gebruik makend van mijn eigen systemen (Realworks) wordt door Wiegers + Partners mijn financiële administratie op een professionele wijze verricht. Snelle en accurate dienstverlening, voornamelijk digitaal. Van de loonaangifte, de btw aangifte tot het opstellen van de jaarrekening: alles loopt vlekkeloos. Een super formule passend bij mijn kantoor.

Toine Jager (directeur Nexus Advocaten)

Wat me vooral bevalt van Wiegers + Partners is dat ze bij tijd en wijle langskomen op kantoor om gewoon rustig te vertellen wat ze doen en hoe ze het doen. Daarnaast hebben ze kennis van zaken én begrijpen ze hoe een advocaat denkt en werkt en spelen daar goed op in.