Mondo Mediterraneo

Kenmerken
Je vindt hier een heerlijk assortiment vers bereide maaltijden. Denk aan diverse regionale specialiteiten uit Italie, zelf gebakken cakes en taarten, organische gerechten en gerechten met Halal vlees, diverse frisdranken en natuurlijk wijnen. Vooral de pastasalades en warme gerechten zijn erg populair. Het is overigens nog lastig kiezen uit de diverse vers bereide specialiteiten uit onder andere Italië. Je favoriete gerecht kun je daarna zowel ter plekke opeten of meenemen voor thuis.

Sfeer
De sfeer bij Mondo Mediterraneo is informeel, vriendelijk. Het voelt een beetje als thuis. Men trekt een breed publiek, van mensen uit de straat tot toeristen tot diegenen die dit al tot hun vaste adresje hebben verkozen.

Bijzonderheden
Mondo Mediterraneo is al sinds 1995 in Amsterdam gevestigd. Desgewenst kan Mondo Mediterraneo ook de catering van je feest of evenement verzorgen: van een klein intiem feestje tot een groot evenement voor honderden personen. Ook internationaal heeft men de nodige ervaring met de catering van evenementen.
Merken
Een aantal producten zijn ook te koop, zoals de complete serie De Cecco pasta, Sicilaanse specialiteiten zoals de chocolaatjes en gebakjes van Bonajuto uit Modica en de amandelconfetti uit Pelino, Sulmona.