Colors at Work

Drs. Karin Eckenhuijsen Smit gaat voor het vrijmaken van menselijk potentieel door verhelderen van knelpunten, kansen en een koers die energie geeft. Zij is specialist op het vlak van Imagebranding: ze zet mensen in hun kracht met Kleding als Taal. Zij schakelt tussen Talentmanagement, Personal Branding en persoonlijke ontwikkeling en leren, met een boeiende trainingsaanpak die leidt tot transformatie.

Naast trainen coacht ze veel leidinggevenden bij organisatieontwikkeling en transities op zowel persoonlijk vlak als op teamniveau via allerlei manieren als on the job coaching, telefonische- en mailcoaching. Klanten zijn veelal kenniswerkers in bedrijven of overheid die willen doorgroeien en verslimmen en leidinggevenden in grote organisaties die werken met het nieuwe werken en die hun kwaliteiten willen onderstrepen en herkend willen worden in hun kwaliteit.

Haar ervaring als HR-Manager, trainer, coach,  zelfstandig ondernemer en ouder gebruikt ze om anderen te coachen in succesvol blijven in een continu en snel veranderende wereld. Ze gaat voor duurzame inzetbaarheid van mensen.  Dat doet zij hartelijk en doortastend. Motto: Er is bijna altijd een onderstroom, de kunst is die te weten.